Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Водогрејните котли DakonEra се погодни за греење на мали апарати за домаќинство и корпоративни простории, како и за загревање на санитарна топла вода. Како гориво користат дрво пелети со дијаметар Ø 6 - 8 mm.

GreenEcoTherm 2 generacija GreenEcoTherm 2 горилник
   

 

ПРЕДНОСТИ:

 • Стандардна Опрема: Автоматизирана пелетна горилник од серијата ЕРАТО GP, обезбедува автоматски и оптимален процес на согорување; дрвен бункер за пелети со капацитет од 80кг; гарнитура алати за чистење;
 • Компактна и едноставна челична конструкција, овозможува динамична работа, лесна инсталација и одржување;
 • Компактно управување и интерфејс табла и излезни конектори на задниот дел од котелот;
 • Лесно регулирање на топлинската енергија во широк опсег;
 • Способност за работа со собен термостат ( неделен програматор );
 • Атрактивна цена и ниски оперативни трошоци;
 • Висока сигурност и ефикасност;
 • Ниска емисија;
 • Интегрирани заштити на безбедност;
 • Се карактеризира со тивка и беспрекорна работа;
 • Одговара на најстрогите барања за работа на ЕУ;
 • Котлите се нудат во две варијанти, монтажа на горилникот од лева или десна страна.

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Scroll to top