Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Котел за парно греење, комбиниран, пелети и дрва - 32kW

Комбиниран котел за парно греење

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон кој се наоѓа во поранешниот комплек на фабриката за производство на фрижидери или на телефонот 070-207-882

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Scroll to top