Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Котлите за топла вода од серија GreenEcoTherm се инсталирани за греење во локални системи за греење, како и се користиат за санитарна топла вода за греење. Котелот користaт остатоци од дрво со содржина на влага до 20% и ниска калорична вредност 15-18 МЈ / кг. Котелот е изработен од челик, оптимизиран за висока ефикасност, лесен пристап и едноставна постапка за чистење;

Erato Pyrotherm 30

Erato Pyrotherm 30 котел за парно греење

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон кој се наоѓа во поранешниот комплек на фабриката за производство на фрижидери или на телефонот 070-207-882

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Scroll to top