Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 25kW

 


Едноставна елеганција за ваше максимално задоволство доаѓа во уште еден продукт на кој сме особено горди, а им ги затоплува деновите и ноќите на многу луѓе низ целиот Стар Континент. Овој котел на пелети е најпродаваниот продукт и има моќност од 23 kW, кои ќе ве топлат пред вашите очи благодарение на големото стакло на неговата фронтална страна, преку кое одлично гледате како топлината се шири низ вашиот дом.

auriga 25kw kamin peleti

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Димензии: 58,5cm x 55,5cm x 112cm
 • Максимална површина на загревање: 180m²
 • Номинална излезна топлина: 25kW
 • Потрошувачка на гориво на час: min. 1,5Kg/h max. 5Kg/h
 • Моќ на загревање на простор: 3kW
 • Капацитет на полнење: 30Kg
 • Моќ на загревање на вода: 22kW
 • Капацитет на бојлер: 37l
 • Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 91
 • Максимален работен притисок: 2 bar
 • Тежина: 215Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија: 450W
 • Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
 • Дијаметар на издувна цевка: 80mm

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон. 

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top