Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 33kW

 


Ова е Вашиот најверен пријател кога целзиус се симнува во брутално ниските реони на скалата за мерење на температурата. Котелот на пелети со име како и задоволството кое го нуди располага со завидна моќност од 30 kW и боја по ваша желба. Одличен е за загревање на простор од 240-300 m². Се поставува во подрумски простории и не завзема простор од станбениот дел.

maxima 33kw kotel parno

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Димензии: 69cm x 73cm x 130cm
 • Максимална површина на загревање: 250m²
 • Номинална излезна топлина: 33kW
 • Потрошувачка на гориво на час: min. 2,4Kg/h max. 6,3Kg/h
 • Минимална излезна топлина: 12kW
 • Капацитет на полнење: 40Kg
 • Моќ на загревање на вода: 33kW
 • Капацитет на бојлер: 75l
 • Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.7
 • Максимален работен притисок: 2 bar
 • Тежина: 315Kg
 • Потрошувачка на електрична енергија: 450W
 • Приклучок за електрична енергија: 230V / 50Hz
 • Дијаметар на издувна цевка: 100mm

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон. 

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top