Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 10kW


BRAND AIR 10 kamin peleti

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  • димензии: 580x500x950 mm
  • капацитет: 12 kgr
  • ефикасност 96 %
  • приближно потрошувачка:(pellets 4600cal) 1,2 kgr/h
  • моќност: 10 kW
  • тежина: 80 kg

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон. 

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top