Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 25kW


BRAND IDRO 25kw kamin peleti

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  • димензии: 671x710x1100 mm
  • капацитет: 45 kgr
  • ефикасност 91 %
  • приближно потрошувачка:(pellets 4600cal) 3 kgr/h
  • моќност: 25 kW
  • тежина: 200 kg

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон. 

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top