Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 8kW

 


air 8kw pecki peleti

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

  • димензии: 470x470x1000 mm
  • капацитет: 12 kgr
  • приближно потрошувачка: 0.65-1.4 kgr/h
  • моќност: 10 kW
  • тежина: 85 kg
  • капацитет на загревање: 156 м3

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон. 

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top