Дистрибуција пелети

Пелети за греење, дистрибуција

Камини

Камини на дрва

Парно греење

Котли за пелети

Емајлирани бории

Емајлирани бории

Репроматеријали

Заштитна боја, изолациони заштити на печки, керамичко стакло

Камини на пелети 20kW


Interio 20kw kamin peleti

ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ

  • тежина: 214kg
  • димензии: 657х634х1089
  • топлина во простор:2.2 kW
  • Min/Max потрошувачка на пелети: 1 - 1.4 кг

 

За повеќе детали посетете го нашиот изложбен салон.

   

Камини на дрва 2015

Камини на дрва

Камини на пелети

Камини на пелети

Правосмукалка за пепел

Правосмукалка за пепел

Scroll to top